HEO TECHNOLOGY IVD BANNER
谷歌主图3
BANNER PRODUK HEO TECHNOLOGY IVD1
谷歌主图4

produk

liyane >>

babagan awake dhewe

212

apa kita nindakake

Hangzhou HEO Technology Co., LTD wis setya kanggo Riset, Ngembangake lan Nggawe Kaset Tes In-Vitro Diagnostic (IVD) lan Instrumen Medis Liyane sajrone 10 taun kepungkur.

Kita Kasil netepake hubungan bisnis sing apik banget karo 60 negara liyane ing saindenging jagad, kayata Asia Tenggara, Eropa, Amerika Latin, Amerika Selatan, negara-negara Afrika lan sapiturute. Perusahaan kita kalebu area bengkel sing luwih saka 3000 meter persegi.Kita duwe pabrik eksperimen sing disertifikasi dening Administrasi Pangan lan Narkoba Nasional lan bengkel pemurnian C-grade 1100 meter persegi.Wiwit diadegake ing 2011, kita wiwit fokus ing safety pangan lan riset In-Vitro Diagnostic Reagen, pangembangan, lan kita strictly tindakake karo ISO13485 lan ISO9001 ing sistem manajemen kualitas lan kabeh prosedur produksi.

liyane >>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual

aplikasi

  • 500 500

    Efisien

  • 1000.0000 1000.0000

    Jumlah

  • 20 20

    Kerjasama

  • 24 24

    jam operasi

  • 35 35

    pathokan

warta

Kualitas Apik Ndominasi Masa Depan!

Sugeng Hari Buruh Internasional!1 Mei

Sugeng Hari Buruh Internasional!1 Mei Ayo padha mengeti Hari Buruh Internasional (uga dikenal minangka Dina Buruh utawa May Day) ing tanggal 1 Mei utawa Senin pisanan ing Mei!Acara taunan iki ngurmati buruh lan kelas pekerja ing saindenging jagad.Kita bakal duwe #liburan limang dina: Periode Liburan: ...

Sugeng Hari Buruh Internasional!1 Mei

Sugeng Hari Buruh Internasional!1 Mei Ayo padha mengeti Hari Buruh Internasional (uga dikenal minangka Dina Buruh utawa May Day) ing tanggal 1 Mei utawa Senin pisanan ing Mei!Acara taunan iki ngurmati buruh lan kelas pekerja ing saindenging jagad.Kita bakal duwe #liburan limang dina: Periode Liburan: ...
liyane >>

Hari Malaria Nasional |Nyegah panyebaran malaria

Tanggal 26 April 2024 minangka "Hari Malaria Nasional" kaping 17, lan tema publisitas yaiku "Nyegah panyebaran malaria lan terus nggabungake asil eliminasi ."Ing tanggal 30 Juni 2021, China entuk sertifikasi bebas malaria saka ...
liyane >>

Kanthi tekane mangsa panas, Nyegah Dengue perlu

Kanthi tekane mangsa panas, Nyegah Dengue perlu Demam dengue minangka penyakit infèksi akut sing disebabake dening virus dengue lan ditularake kanthi gigitan nyamuk Aedes, vektor demam berdarah, sing utamane ditularake dening gigitan Aedes albopictus (jeneng umum). Aedes anopheles) lan A...
liyane >>