ha
ha2
ha-3
ha4

produk

liyane >>

babagan kita

212

apa sing kita lakoni

Hangzhou HEO Technology Co., LTD wis setya ing Riset, Ngembangake lan ngasilake Kaset Tes Di-Vitro Diagnostic (IVD) lan Instrumen Medis Liyane sajrone 10 taun kepungkur.

Kita sukses nggawe hubungan bisnis sing apik banget karo 60 negara liyane ing saindenging jagad, kayata Asia Tenggara, Eropa, Amerika Latin, Amerika Selatan, negara-negara Afrika lan liya-liyane. Perusahaan kita kalebu area lokakarya luwih saka 3000 meter persegi. Kita duwe pabrik eksperimen sing disertifikasi dening Administrasi Pangan lan Obat Nasional lan lokakarya C-grade 1100 meter persegi. Wiwit didegake ing 2011, kita wiwit fokus marang keamanan pangan lan riset, pengembangan, lan Inagnostic Reagents In-Vitro, lan kita ngetutake kanthi ketat ISO13485 lan ISO9001 ing sistem manajemen mutu lan kabeh prosedur produksi.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual

aplikasi

  • 500 500

    Efisien

  • 1000,0000 1000,0000

    Jumlah

  • 20 20

    Kerja sama

  • 24 24

    jam operasi

  • 35 35

    Tolok ukur

warta

Kualitas Banget Nguasai Masa Depan!

Akeh Negara ing Uni Eropa ngluncurake vaksin COVID-19

Wong lanang umur 96 taun sing manggen ing panti jompo ing Spanyol wis dadi wong pertama ing negara kasebut sing nampa vaksin nglawan virus corona anyar. Sawise nampa injeksi, wong tuwa kasebut ujar manawa dheweke ora rumangsa ora nyaman. Monica Tapias, sawijining juru jaga saka panti jompo sing padha banjur vaksin ...

Akeh Negara ing Uni Eropa ngluncurake vaksin COVID-19

Wong lanang umur 96 taun sing manggen ing panti jompo ing Spanyol wis dadi wong pertama ing negara kasebut sing nampa vaksin nglawan virus corona anyar. Sawise nampa injeksi, wong tuwa kasebut ujar manawa dheweke ora rumangsa ora nyaman. Monica Tapias, sawijining juru jaga saka panti jompo sing padha banjur vaksin ...
liyane >>

Dina bangunan liga

Kanggo nambah wektu luang karyawan, ngatasi tekanan kerja, lan menehi kesempatan santai kabeh sawise kerja, Hangzhou Hengao Technology Co., Ltd. ngatur kegiatan pambangun tim tanggal 30 Desember 2020, lan 57 karyawan perusahaan melu kegiatan iki. Aft ...
liyane >>

Bakal dadi variasi virus corona

Virus Novel Corona dilaporake ing Inggris, Afrika Selatan lan Nigeria wiwit Desember. Akeh negara ing saindenging jagad iki nanggapi kanthi cepet, kalebu nglarang penerbangan saka Inggris lan Afrika Selatan, nalika Jepang ngumumake bakal nundha mlebu asing wiwit Senin. Miturut ...
liyane >>