ha
ha2
ha-3
ha4

produk

liyane >>

bab kita

212

apa kita nindakake

Hangzhou HEO Technology Co., LTD wis setya kanggo Riset, Ngembangake lan Nggawe Kaset Tes In-Vitro Diagnostic (IVD) lan Instrumen Medis Liyane sajrone 10 taun kepungkur.

Kita Kasil nggawe hubungan bisnis sing apik banget karo 60 negara liyane ing saindenging jagad, kayata Asia Tenggara, Eropa, Amerika Latin, Amerika Selatan, negara-negara Afrika lan sapiturute. Perusahaan kita kalebu area sing luwih saka 3000 meter persegi bengkel. Kita duwe pabrik eksperimen sing disertifikasi dening Administrasi Pangan lan Narkoba Nasional lan bengkel pemurnian C-grade 1100 meter persegi. Wiwit diadegake ing taun 2011, kita wiwit fokus ing safety pangan lan riset, pangembangan In-Vitro Diagnostic Reagents, lan kita ngetutake kanthi ketat ISO13485 lan ISO9001 ing sistem manajemen kualitas lan kabeh prosedur produksi.

liyane >>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual

aplikasi

  • 500 500

    Efisien

  • 1000,0000 1000.0000

    Jumlah

  • 20 20

    Kerjasama

  • 24 24

    jam operasi

  • 35 35

    pathokan

kabar

Kualitas Apik Ndominasi Masa Depan!

Kegiatan perusahaan Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

Ing wayah sore tanggal 15 Agustus, Asosiasi Promosi Ekonomi Hangzhou Fenghua nganakake kegiatan perusahaan - mlaku menyang unit "teknologi HEO" Wakil Sekretaris Jenderal kanggo ngrasakake pesona perusahaan saka pertunjukan sing muncul ing bidang teknologi biomedis. Hangzhou...

Kegiatan perusahaan Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

Ing wayah sore tanggal 15 Agustus, Asosiasi Promosi Ekonomi Hangzhou Fenghua nganakake kegiatan perusahaan - mlaku menyang unit "teknologi HEO" Wakil Sekretaris Jenderal kanggo ngrasakake pesona perusahaan saka pertunjukan sing muncul ing bidang teknologi biomedis. Hangzhou...
liyane >>

WHO ngritik distribusi vaksin mahkota anyar sing ora rata

Donya ora siyap kanggo pandemik Covid-19 lan kudu njupuk tindakan sing luwih tegas lan efektif kanggo nyuda karusakan sakabèhé sing disebabake dening pandemi, Pasukan Tugas Independen babagan Pandemi Nyiapake lan Respon, sing dipimpin dening Organisasi Kesehatan Dunia, ujar ing laporan. dirilis ana. Iki...
liyane >>

Novel Coronavirus Ditemokake ing Jerman

Virus Covid-19 anyar wis ditemokake ing Bavaria, Jerman kidul, lan bukti awal nuduhake manawa galur kasebut beda karo sing dingerteni. Galur kasebut ditemokake ing sawijining kutha ing Bavaria. Galur virus anyar dipercaya wis dideteksi ing 35 saka 73 wong sing dikonfirmasi ...
liyane >>