page

produk

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 Kit Tes Rapid Virus Corona

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 Kit Tes Rapid Virus Corona

/products/
download
download

Detail Produk:

1. [PAKAI]

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 minangka immunoassay aliran lateral sing dimaksudake kanggo deteksi kualitatif antigen nukleokapsid SARS-CoV-2 ing swab nasopharyngeal lan swab oropharyngeal saka individu sing dicurigai COVID-19 dening panyedhiya kesehatan.

2. [STORAGE LAN STABILITAS]

Simpen minangka rangkep ing kantong sing disegel ing suhu (4-30 ℃ utawa 40-86 ℉). Kit kasebut stabil sajrone tanggal kadaluwarsa sing dicithak ing label.

Sawise mbukak kantong, tes kudu digunakake sajrone jam. Paparan sing suwe ing lingkungan sing panas lan lembab bakal nyebabake rusak produk.

dheweke LOT lan tanggal kadaluwarsa dicithak ing label.

3. Koleksi Sample

Sampel Swab Nasopharyngeal

Lebokake swab minitip kanthi poros fleksibel (kawat utawa plastik) liwat bolongan irung sing sejajar karo langit-langit (ora munggah) nganti resistensi ditemoni utawa jarak sing padha karo kuping menyang bolongan irung pasien, nuduhake kontak karo nasopharynx. Swab kudu tekan ambane witjaksono kanggo jarak saka bolongan irung kanggo bukaan njaba kuping. Alon-alon gosok lan gulung swab. Ninggalake swab ing panggonan sawetara detik kanggo nyerep sekresi. Alon-alon copot swab nalika muter. Spesimen bisa diklumpukake saka loro-lorone nggunakake swab sing padha, nanging ora perlu kanggo ngumpulake spesimen saka loro-lorone yen minitip wis jenuh karo cairan saka koleksi pisanan. Yen septum utawa sumbatan sing nyimpang nggawe kesulitan njupuk spesimen saka siji bolongan irung, gunakake swab sing padha kanggo njupuk spesimen saka bolongan irung liyane.

1

Sampel Oropharyngeal Swab

Pasang swab menyang area pharynx lan tonsil posterior. Gosok swab ing pilar tonsil lan orofaring posterior lan aja ndemek ilat, untu, lan gusi.

1

Persiapan Sampel

Sawise spesimen Swab diklumpukake, swab bisa disimpen ing reagen ekstraksi sing diwenehake karo kit. Uga bisa disimpen kanthi nyemplungake sirah swab ing tabung sing ngemot 2 nganti 3 ml larutan pengawetan virus (utawa larutan garam isotonik, larutan kultur jaringan, utawa buffer fosfat).

[PERSIAPAN SPESIMEN]

1. Bukak tutup reagen ekstraksi. Tambahake kabeh reagen ekstraksi spesimen menyang tabung ekstraksi, lan sijine ing stasiun kerja.

2. Lebokake sampel swab menyang tabung ekstraksi sing ngemot reagen ekstraksi. Gulung swab paling sethithik kaping 5 nalika mencet sirah ing sisih ngisor lan sisih tabung ekstraksi. Ninggalake swab ing tabung ekstraksi sajrone menit.

3. Copot swab nalika squeezing pinggir tabung kanggo extract Cairan saka swab. Solusi sing diekstrak bakal digunakake minangka spesimen uji.

4. Lebokake tip dropper menyang tabung ekstraksi kanthi kenceng.

1

[PROSEDUR TES]

1.Allow piranti test lan spesimen kanggo equilibrate kanggo suhu (15-30 ℃ utawa 59-86 ℉) sadurunge testing.

2. Copot kaset test saka kantong sing disegel.

3. Mbalikake tabung ekstraksi spesimen, nyekel tabung ekstraksi spesimen kanthi tegak, transfer 3 tetes (kira-kira 100μL) menyang sumur spesimen (S) kaset uji, banjur miwiti timer. Deleng ilustrasi ing ngisor iki.

4. Enteni nganti garis warna katon. Interpretasi asil tes ing menit 15. Aja maca asil sawise 20 menit.

5617

[INTERPRETASI ASILE]

Positif: *Katon rong baris. Siji garis warna kudu ana ing wilayah kontrol (C), lan garis warna liyane sing katon ing jejere kudu ana ing wilayah uji (T). Positif kanggo anané antigen nukleokapsid SARS-CoV-2. Asil positif nuduhake anané antigen virus nanging korélasi klinis karo riwayat pasien lan informasi diagnostik liyane perlu kanggo nemtokake status infeksi Asil positif ora ngilangi infeksi bakteri utawa koinfeksi karo virus liya. Agen sing dideteksi bisa uga ora dadi panyebab penyakit.

Negatif: Siji garis warna katon ing wilayah kontrol (C). Ora ana garis sing katon ing wilayah tes (T). Asil negatif minangka presumptive. Asil tes negatif ora ngalangi infeksi lan ora bisa digunakake minangka basis tunggal kanggo perawatan utawa keputusan manajemen pasien liyane, kalebu keputusan kontrol infeksi, utamane yen ana tandha lan gejala klinis sing konsisten karo COVID-19, utawa ing wong sing wis ngalami infeksi. ing kontak karo virus. Disaranake yen asil kasebut dikonfirmasi kanthi cara uji molekuler, yen perlu, kanggo manajemen pasien.

Ora sah: Garis kontrol ora katon. Volume spesimen sing ora cukup utawa teknik prosedural sing salah minangka alasan sing paling mungkin kanggo kegagalan garis kontrol. Deleng prosedur kasebut lan baleni tes nggunakake kaset tes anyar. Yen masalah tetep, mungkasi nggunakake lot lan hubungi distributor lokal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita