page

produk

COVID-19 Antigen Rapid Test Cassette Corona Virus Rapid Test Kit

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

COVID-19 Antigen Rapid Test Cassette Corona Virus Rapid Test Kit

/products/
download
download

Detail Produk:

1. [PENGGUNAAN KANGGO]

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 minangka immunoassay aliran lateral sing ditrapake kanggo deteksi kualitatif antigen nukleokapsid SARS-CoV-2 ing swab nasofaring lan swap orofaring saka wong sing dicurigai COVID-19 dening panyedhiya layanan kesehatan.

2. [STORAGE AND STABILITY]

Simpen minangka dikemas ing kanthong sing ditutup kanthi suhu (4-30 ℃ utawa 40-86 ℉). Kit stabil ing tanggal kadaluwarsa sing dicithak ing label.

Sawise mbukak kanthong, tes kasebut kudu digunakake sajrone sakjam. Paparan sing suwe ing lingkungan sing panas lan lembab bakal nyebabake produk saya rusak.

dheweke LOT lan tanggal kadaluwarsa dicithak ing label.

3. Kumpulan Sampel

Sample Swab Nasofaring

Pasang swab minitip kanthi poros fleksibel (kawat utawa plastik) liwat bolongan irung sing sejajar karo langit-langit (ora munggah) nganti tekan resistensi utawa jarak sing padha karo kuping menyang irung pasien, nuduhake kontak karo nasofaring. Swab kudu tekan ambane padha karo jarak saka irung nganti mbukak kuping njaba. Geser alon-alon lan gulung swab. Ninggalake swab ing papan sawetara detik kanggo nyedhot sekresi. Copot alon-alon swab nalika muter. Spesimen bisa dikoleksi saka loro-lorone kanthi nggunakake swab sing padha, nanging ora prelu nglumpukake spesimen saka loro-lorone yen minitip jenuh karo cairan saka koleksi kapisan. Yen septum utawa penyumbatan sing nyimpang nggawe kesulitan njupuk spesimen saka siji irung, gunakake swab sing padha kanggo njupuk spesimen saka irung liyane.

1

Sampel Swap Orofaring

Lebokake swab menyang area pharynx posterior lan tonsil. Gosok nganggo loro pilar tonsil lan orofaring posterior lan aja nganti kena ilat, untu, lan permen karet.

1

Preparasi Sampel

Sawise spesimen Swab dikoleksi, swab bisa disimpen ing reagen ekstraksi sing disedhiyakake karo kit. Uga bisa disimpen kanthi nyelehake sirah swab ing tabung sing ngemot 2 nganti 3 ml larutan pelestarian virus (utawa larutan uyah isotonik, larutan kultur jaringan, utawa buffer fosfat).

[PREPARASI KHUSUS]

1. Copot tutup reagen ekstraksi. Tambahake kabeh ekstraksi spesimen reagen ing tabung ekstraksi, lan lebokake ing stasiun kerja.

2. Lebokake sampel swab menyang tabung ekstraksi sing ngemot reagen ekstraksi. Gulung swab paling ora 5 kaping nalika teken sirah ing sisih ngisor lan sisih tabung ekstraksi. Pasang swab ing tabung ekstraksi sak menit.

3. Copot gosok nalika remet ing sisih tabung kanggo ngekstrak cairan saka swab. Solusi sing diekstrak bakal digunakake minangka spesimen tes.

4. Lebokake pucuk dropper menyang tabung ekstraksi kanthi kenceng.

1

[PROSEDUR UJI]

1. Ngidini piranti uji coba lan spesimen kanggo keseimbangan suhu (15-30 ℃ utawa 59-86 ℉) sadurunge dites.

2. Copot kaset tes saka kanthong sing disegel.

3. Baleni tabung ekstraksi spesimen, tahan tabung ekstraksi spesimen, transfer 3 tetes (udakara 100μL) menyang sumur spesimen (S) kaset uji, banjur wiwiti wektu. Deleng ilustrasi ing ngisor iki.

4. Ngenteni garis-garis warna katon. Interpretake asil tes ing 15 menit. Aja maca asil sawise 20 menit.

5617

[INTERPRETASI ASIL]

Positif: * Katon rong baris. Siji garis warna kudu ing wilayah kontrol (C), lan garis warna liyane sing jelas ana ing wilayah tes (T). Positip kanggo ana antigen nukleokapsid SARS-CoV-2. Asil positif nuduhake anane antigen virus nanging korélasi klinis karo riwayat pasien lan informasi diagnostik liyane perlu kanggo nemtokake status infeksi Hasil positif ora ngilangi infeksi bakteri utawa infeksi co-virus liyane. Agen sing dideteksi bisa uga ora nyebabake sebab penyakit.

Negatif: Siji garis warna katon ing wilayah kontrol (C). Ora ana garis sing ditampilake ing wilayah test (T). Asil negatif dianggep presumptive. Asil tes negatif ora ngalangi infeksi lan ora bisa digunakake minangka siji-sijine dhasar kanggo perawatan utawa keputusan manajemen pasien liyane, kalebu keputusan kontrol infeksi, utamane yen ana tanda klinis lan gejala sing salaras karo COVID-19, utawa kanggo sing kena virus. Disaranake supaya asil kasebut dikonfirmasi kanthi metode tes molekul, yen perlu, kanggo manajemen pasien.

Ora valid: Garis kontrol gagal ditampilake. Volume spesimen sing ora cukup utawa teknik prosedural sing salah minangka sebab sing paling gedhe kegagalan garis kontrol. Tinjau prosedur lan baleni tes nggunakake kaset tes anyar. Yen masalah isih ana, aja langsung nggunakake lot lan hubungi distributor lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita