page

Tur Pabrik

about

Kita terus-terusan ningkatake teknologi laboratorium lan tingkat produksi pabrik kanggo njamin kualitas produk kita. Kita duwe proses terpadu. Saka riset laboratorium kanggo produksi pabrik, kita duwe klompok gedhe kanggo tanggung jawab kanggo kontrol saben link. Kita saestu bisa nggayuh interlocking, inovasi terus-terusan lan nggawe produk sing luwih apik.

Kita melu produksi reagen diagnostik in vitro. Kita duwe macem-macem produk deteksi, kalebu kit tes penyakit infèksius siji langkah, kit tes kesuburan siji langkah, kit tes marker lemah siji langkah, kit uji penyalahgunaan obat siji langkah lan deteksi penyakit kewan Ing babagan produksi produk, perusahaan wis proses pangembangan saka R&D kanggo integrasi produksi. We masang wigati kanggo saben tataran pangembangan produk lan strictly ngontrol kualitas produk, supaya minangka kanggo nggawe produk luwih aman lan luwih efektif. Ayo sing tuku yakin.

abouting
gong (3)
gong (4)
gong (5)
gong (6)
gong (7)
gong (8)
gong (9)
gong (10)
gong (12)
gong (11)
gong (13)
gong (14)