page

Tur Pabrik

about

Kita terus ningkatake teknologi laboratorium lan level produksi pabrik kanggo njamin kualitas produk. Kita duwe proses integral. Saka riset laboratorium nganti produksi pabrik, kita duwe klompok sing kudu tanggung jawab kanggo ngontrol saben tautan. Kita pancen bisa nggayuh interlocking, inovasi terus-terusan lan nggawe produk sing luwih apik.

Kita melu produksi reagen diagnostik in vitro. Kita duwe macem-macem produk deteksi, kalebu kit tes penyakit infeksius siji, kit tes kesuburan selangkah, kit tes marker lemah siji, obat siji langkah kit tes penyalahgunaan lan deteksi penyakit kewan Ing babagan produksi produk, perusahaan kasebut duwe proses pangembangan saka R&D nganti integrasi produksi. Kita penting banget kanggo saben tahap pangembangan produk lan ngontrol kualitas produk kanthi ketat, supaya produk luwih aman lan efektif. Ayo tuku sing yakin.

abouting
gong (3)
gong (4)
gong (5)
gong (6)
gong (7)
gong (8)
gong (9)
gong (10)
gong (12)
gong (11)
gong (13)
gong (14)