kaca

produk

  • Sugeng Hari Buruh Internasional!1 Mei

    Sugeng Hari Buruh Internasional!1 Mei Ayo padha mengeti Hari Buruh Internasional (uga dikenal minangka Dina Buruh utawa May Day) ing tanggal 1 Mei utawa Senin pisanan ing Mei!Acara taunan iki ngurmati buruh lan kelas pekerja ing saindenging jagad.Kita bakal duwe #liburan limang dina: Periode Liburan: ...
    Waca liyane
  • Hari Malaria Nasional |Nyegah panyebaran malaria

    Tanggal 26 April 2024 minangka "Hari Malaria Nasional" kaping 17, lan tema publisitas yaiku "Nyegah panyebaran malaria lan terus nggabungake asil eliminasi ."Ing tanggal 30 Juni 2021, China entuk sertifikasi bebas malaria saka ...
    Waca liyane
  • Kanthi tekane mangsa panas, Nyegah Dengue perlu

    Kanthi tekane mangsa panas, Nyegah Dengue perlu Demam dengue minangka penyakit infèksi akut sing disebabake dening virus dengue lan ditularake kanthi gigitan nyamuk Aedes, vektor demam berdarah, sing utamane ditularake dening gigitan Aedes albopictus (jeneng umum). Aedes anopheles) lan A...
    Waca liyane
  • Wabah influenza ing Australia luwih cepet saka jadwal Akeh wong sing wis kena infeksi!

    Wabah influenza ing Australia luwih cepet saka jadwal Akeh wong sing wis kena infeksi!Musim flu Australia biasane dumadi saka Mei nganti September saben taun, nanging wiwit wabah kasebut, wiwitan musim flu wis dipindhah menyang musim panas.Miturut data saka Penyakit Australia ...
    Waca liyane
  • Kit Diagnostik Tes Rapid Flu A+B

    Flu A+B Rapid Test Diagnostic kit Influenza minangka infèksi pernapasan akut sing disebabake dening virus influenza (virus influenza A, B lan C), lan uga minangka penyakit sing nular lan nyebar kanthi cepet.Influenza utamane ditularake liwat tetesan udhara, kontak saka wong menyang wong, utawa kontak ...
    Waca liyane
  • HIV & AIDS: Gejala & Nyegah

    HIV: Gejala lan Nyegah HIV minangka penyakit infèksi sing serius.Ana pirang-pirang cara penularan HIV, kayata transmisi getih, transmisi ibu-ke-anak, transmisi seksual lan liya-liyane.Kanggo nyegah panyebaran HIV, kita kudu ngerti gejala HIV lan cara nyegah ...
    Waca liyane
  • Malaria Pf/Pan Ag Rapid Test Kit

    Malaria minangka penyakit sing ditularake serangga sing disebabake dening infeksi parasit Plasmodium liwat gigitan nyamuk Anopheles utawa transfusi menyang getih pembawa plasmodium.Tanggal 27 Oktober 2017, Badan Penelitian Kanker Internasional Organisasi Kesehatan Dunia nerbitake preli...
    Waca liyane
  • Produk anyar jenenge Trichomonas vaginalis/Gonorrhea/Chlamydia antigen Rapid Test Kit

    Trichomonas vaginalis/Gonorrhea/Chlamydia antigen Rapid Test Infeksi saluran reproduksi (RTI) minangka masalah kesehatan global kalebu infeksi menular seksual (IMS) lan infeksi non-seks (non-IMS) saka saluran reproduksi.Infeksi saluran reproduksi yaiku ...
    Waca liyane
  • Sugeng Dina Wanita Internasional!

    Sugeng Dina Wanita Internasional!Rayakan wanita, ide, inovasi, kontribusi, aktivisme lan kepemimpinan sing terus ngganti jagad iki dadi luwih apik.Perawatan kesehatan wanita minangka prioritas utama tes meteng HCG kanthi cepet https://www.heolabs.com/hcg-pregnancy-test-midstream-product/ F...
    Waca liyane
  • Peru Nyatakake Darurat Kesehatan Ing Wabah Dengue

    Peru Nyatakake Darurat Kesehatan ing Tengah Wabah Dengue Peru wis ngumumake darurat kesehatan amarga kasus demam berdarah sing saya tambah cepet ing negara Amerika Selatan.Menteri Kesehatan Cesar Vasquez ujar dina Senin manawa luwih saka 31,000 kasus dengue wis kacathet ing wolung ...
    Waca liyane
  • Teknologi Heo HCV Antibodi Rapid Test Piranti Esay Kanggo Gunakake

    Teknologi Heo HCV Antibodi Rapid Test Device Esay Kanggo Gunakake Infeksi virus Hepatitis C (HCV) minangka masalah kesehatan global sing durung didiagnosis.Diagnosis infeksi HCV saiki biasane mbutuhake tes kanggo HCV nggunakake tes laboratorium kompleksitas dhuwur.Cara kanggo deteksi HCV sing prasaja, ...
    Waca liyane
  • Gejala klinis lan tes penyakit monkeypox

    Gejala Klinis Lan Pengujian Penyakit Monkeypox Sanajan dijenengi saka monyet, host utama virus monkeypox yaiku tikus kayata bajing lan terwelu.Manungsa uga bisa kena infeksi monkeypox.Kasus infeksi monkeypox pisanan ing manungsa dikonfirmasi ing taun 1970-an, lan nyebar ...
    Waca liyane