page

produk

  • Corporate activities of Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

    Kegiatan perusahaan Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

    Ing wayah sore tanggal 15 Agustus, Asosiasi Promosi Ekonomi Hangzhou Fenghua nganakake kegiatan perusahaan - mlaku menyang unit "teknologi HEO" Wakil Sekretaris Jenderal kanggo ngrasakake pesona perusahaan saka pertunjukan sing muncul ing bidang teknologi biomedis. Hangzhou...
    Waca liyane
  • The WHO has criticized the uneven distribution of the new crown vaccine

    WHO ngritik distribusi vaksin mahkota anyar sing ora rata

    Donya ora siyap kanggo pandemik Covid-19 lan kudu njupuk tindakan sing luwih tegas lan efektif kanggo nyuda karusakan sakabèhé sing disebabake dening pandemi, Pasukan Tugas Independen babagan Pandemi Nyiapake lan Respon, sing dipimpin dening Organisasi Kesehatan Dunia, ujar ing laporan. dirilis ana. Iki...
    Waca liyane
  • Novel Coronavirus Found in Germany

    Novel Coronavirus Ditemokake ing Jerman

    Virus Covid-19 anyar wis ditemokake ing Bavaria, Jerman kidul, lan bukti awal nuduhake manawa galur kasebut beda karo sing dingerteni. Galur kasebut ditemokake ing sawijining kutha ing Bavaria. Galur virus anyar dipercaya wis dideteksi ing 35 saka 73 wong sing dikonfirmasi ...
    Waca liyane
  • Novel Coronavirus mutant appears globally

    Mutant Novel Coronavirus katon ing saindenging jagad

    wiwit panemuan virus Covid 19 sing mutasi ing Inggris ing pungkasan taun kepungkur, akeh negara lan wilayah sing nglaporake infeksi virus mutasi sing ditemokake ing Inggris, lan sawetara negara uga nemokake versi virus sing beda-beda. Ing taun 2021, jagad iki ...
    Waca liyane
  • 18 variants of novel corona virus have been found in a woman in Russia

    18 varian virus korona anyar ditemokake ing wanita ing Rusia

    Ing warta 13 Januari, bubar, sarjana Rusia nemokake 18 jinis virus korona novel mutan ing awak wanita sing kekebalan kurang, bagean saka varian lan virus varian anyar sing muncul ing Inggris padha, ana 2 jinis mutasi. karo min Denmark ...
    Waca liyane
  • Nearly 300,000 new COVID-19 cases have been reported worldwide in a single day. Variant strains of the virus have been found in many countries

    Saklawasé 300,000 kasus COVID-19 anyar wis dilaporake ing saindenging jagad sajrone sedina. Varian galur virus wis ditemokake ing pirang-pirang negara

    Miturut statistik paling anyar saka Universitas Johns Hopkins, ing 2027 wektu Beijing tanggal 16 Agustus, jumlah total kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing saindenging jagad wis ngluwihi 21.48 yuta, lan jumlah tiwas ngluwihi 771,000. Organisasi Kesehatan DUNIA ujar manawa ana meh 300,0 ...
    Waca liyane
  • A mutated COVID-19 strain was first identified in Slovakia

    Galur COVID-19 sing mutasi pisanan diidentifikasi ing Slovakia

    Ing tanggal 4 Januari, Marek Kraj I, menteri kesehatan Slovakia, ngonfirmasi ing media sosial manawa para ahli medis pisanan nemokake mutan Novel Coronavirusb.1.1.7, sing diwiwiti ing Inggris, ing Michalovce ing sisih wétan negara kasebut, sanajan dheweke ora ngerti. sebutno jumlah kasus mut...
    Waca liyane
  • Indonesia launches mass vaccination program

    Indonesia ngluncurake program vaksinasi massal

    Minangka negara paling padhet nomer papat ing donya, Indonesia minangka negara sing paling akeh kena pengaruh ing Asia Tenggara. Badan Pengawas Obat lan Pangan Indonesia (BPOM) ujar manawa bakal nyetujoni panggunaan darurat vaksin sinovac. Kamentrian kasebut sadurunge ujar manawa ngarep-arep bisa menehi ...
    Waca liyane
  • Many Countries in the European Union have launched COVID-19 vaccination

    Akeh negara ing Uni Eropa wis ngluncurake vaksinasi COVID-19

    Wong lanang umur 96 taun sing manggon ing panti jompo ing Spanyol wis dadi wong pertama ing negara kasebut nampa vaksin nglawan koronavirus anyar. Sawise disuntik, wong tuwa kandha yen dheweke ora krasa ora kepenak. Monica Tapias, pengasuh saka panti jompo sing padha sing banjur divaksinasi ...
    Waca liyane
  • A day of league building

    Dina mbangun liga

    Kanggo nambah wektu luang karyawan, nyuda tekanan kerja, lan menehi kesempatan kanggo santai sawise kerja, Hangzhou Hengao Technology Co., Ltd. nganakake kegiatan mbangun tim tanggal 30 Desember 2020, lan 57 karyawan perusahaan melu kegiatan iki. Sawise ...
    Waca liyane
  • Will be corona virus variation

    Bakal dadi variasi virus corona

    Virus Corona Novel wis dilaporake ing Inggris, Afrika Kidul lan Nigeria wiwit Desember. Akeh negara ing saindenging jagad nanggapi kanthi cepet, kalebu nglarang penerbangan saka Inggris lan Afrika Kidul, nalika Jepang ngumumake bakal nundha mlebu wong manca wiwit Senin. Miturut ...
    Waca liyane
  • Prospects of IVD industry

    Prospek industri IVD

    Ing taun-taun pungkasan, industri diagnosis in vitro domestik (IVD) wis berkembang kanthi cepet. Miturut data sing dirilis dening Evaluate MedTech, saka 2014 nganti 2017, skala penjualan pasar global industri IVD wis tambah saben taun, saka $49 milyar 900 yuta ing 2014 dadi $52...
    Waca liyane