page

produk

  • Corporate activities of Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

    Kegiatan perusahaan Asosiasi Promosi Ekonomi Hangzhou Fenghua —— Ing Teknologi HEO

    Ing wayah awan tanggal 15 Agustus, Asosiasi Promosi Ekonomi Hangzhou Fenghua nganakake kegiatan perusahaan - mlebu unit Wakil Sekretaris Jenderal "teknologi HEO" kanggo ngrasakake pesona perusahaan ing pameran anyar ing bidang teknologi biomedis. Hangzhou ...
    Waca liyane
  • The WHO has criticized the uneven distribution of the new crown vaccine

    WHO ngritik distribusi vaksin mahkota anyar sing ora rata

    Dunia ora siyap kanggo pandemi Covid-19 lan kudu njupuk tindakan sing luwih penting lan efektif kanggo nyuda kerusakan sakabehe sing disebabake dening pandemi, ujare Pasukan Tugas Independen Pandemik lan Respon, sing dipimpin dening Organisasi Kesehatan Dunia, ing sawijining laporan. dirilis dina Senen. Iki ...
    Waca liyane
  • Novel Coronavirus Found in Germany

    Novel Coronavirus Ditemokake ing Jerman

    Virus Covid-19 anyar ditemokake ing Bavaria, Jerman kidul, lan bukti awal nuduhake manawa galur kasebut beda karo sing dingerteni. Galur kasebut ditemokake ing sawijining kutha ing Bavaria. Saring virus anyar dipercaya bisa dideteksi ing 35 saka 73 wong sing dikonfirmasi ...
    Waca liyane
  • Novel Coronavirus mutant appears globally

    Mutan Coronavirus anyar katon global

    wiwit ditemokake virus Covid 19 sing bermutasi ing Inggris ing pungkasan taun kepungkur, akeh negara lan wilayah sing nglaporake infeksi virus mutasi sing ditemokake ing Inggris, lan sawetara negara uga nemokake macem-macem versi virus mutasi. Ing taun 2021, jagad iki ...
    Waca liyane
  • 18 variants of novel corona virus have been found in a woman in Russia

    18 jinis virus corona anyar ditemokake ing wanita ing Rusia

    Ing warta 13 Januari, bubar iki, sarjana Rusia nemokake 18 jinis virus corona novel mutant ing awak wanita sing kurang kekebalan, bagean saka varian lan virus varian anyar katon ing Inggris padha, ana 2 jinis mutasi karo min Denmark ...
    Waca liyane
  • Nearly 300,000 new COVID-19 cases have been reported worldwide in a single day. Variant strains of the virus have been found in many countries

    Saklawasé 300.000 kasus COVID-19 anyar wis dilaporake ing saindenging jagad sajrone sedina. Virus galur virus ditemokake ing pirang-pirang negara

    Miturut statistik paling anyar saka Universitas Johns Hopkins, ing 2027 wektu Beijing tanggal 16 Agustus, total kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing saindenging jagad wis ngluwihi 21,48 yuta, lan jumlah korban jiwa wis ngluwihi 771.000. Organisasi Kesehatan DUNIA ujar manawa ana meh 300,0 ...
    Waca liyane
  • A mutated COVID-19 strain was first identified in Slovakia

    Galur COVID-19 sing mutasi pisanan diidentifikasi ing Slowakia

    Ing tanggal 4 Januari, Marek Kraj I, menteri kesehatan Slowakia, negesake ing media sosial manawa ahli medis pisanan nemokake mutan Novel Coronavirusb.1.1.7, sing diwiwiti ing Inggris, ing Michalovce ing sisih wétan negara kasebut, sanajan dheweke durung mratelakake nomer kasus mut ...
    Waca liyane
  • Indonesia launches mass vaccination program

    Indonesia ngluncurake program vaksinasi massal

    Minangka negara nomer papat paling padhang ing donya, Indonesia minangka negara sing paling parah ing Asia Tenggara. Administrasi Pangan lan Obat Indonesia (BPOM) ujar manawa bakal enggal nyetujoni panggunaan darurat vaksin sinovac. Menteri kasebut sadurunge ujar manawa pengin menehi ...
    Waca liyane
  • Many Countries in the European Union have launched COVID-19 vaccination

    Akeh Negara ing Uni Eropa ngluncurake vaksin COVID-19

    Wong lanang umur 96 taun sing manggen ing panti jompo ing Spanyol wis dadi wong pertama ing negara kasebut sing nampa vaksin nglawan virus corona anyar. Sawise nampa injeksi, wong tuwa kasebut ujar manawa dheweke ora rumangsa ora nyaman. Monica Tapias, sawijining juru jaga saka panti jompo sing padha banjur vaksin ...
    Waca liyane
  • A day of league building

    Dina bangunan liga

    Kanggo nambah wektu luang karyawan, ngatasi tekanan kerja, lan menehi kesempatan santai kabeh sawise kerja, Hangzhou Hengao Technology Co., Ltd. ngatur kegiatan pambangun tim tanggal 30 Desember 2020, lan 57 karyawan perusahaan melu kegiatan iki. Aft ...
    Waca liyane
  • Will be corona virus variation

    Bakal dadi variasi virus corona

    Virus Novel Corona dilaporake ing Inggris, Afrika Selatan lan Nigeria wiwit Desember. Akeh negara ing saindenging jagad iki nanggapi kanthi cepet, kalebu nglarang penerbangan saka Inggris lan Afrika Selatan, nalika Jepang ngumumake bakal nundha mlebu asing wiwit Senin. Miturut ...
    Waca liyane
  • Prospects of IVD industry

    Prospek industri IVD

    Ing taun-taun pungkasan, industri diagnosis in vitro (IVD) domestik wis tuwuh kanthi cepet. Miturut data sing diluncurake dening Evaluate MedTech, saka 2014 nganti 2017, skala penjualan pasar global industri IVD wis saya mundhak taun, saka $ 49 milyar 900 yuta ing 2014 dadi $ 52 ...
    Waca liyane