page

warta

Kanggo nambah wektu luang karyawan, ngatasi tekanan kerja, lan menehi kesempatan santai kabeh sawise kerja, Hangzhou Hengao Technology Co., Ltd. ngatur kegiatan pambangun tim tanggal 30 Desember 2020, lan 57 karyawan perusahaan melu kegiatan iki. Sawise ngalami baptis badai udan, "Biru Sungai Biru" sing katon dawa katon ing langit. Jam 9:30, kabeh staf padha kumpul ing gerbang bangunan utama lan budhal menyang papan sing dituju - The Exposition Park. Kabeh cara, kita ngguyu lan ngguyu, mlaku-mlaku ing dalan kosong sing isi ati. Jam 10.00, kabeh staf bakal kumpul ing ngarep kebon utama kanggo nonton kegiatan bangunan tim pameran. Kagiyatan iki dipérang dadi limang bagean: ngunjungi taman, metik woh-wohan lan sayuran, arung jeram ing njero ruangan, game kelompok, lan barbekyu sing nyenengake.

Kita ngetutake pandhuan menyang aula pameran kebon kanggo riko. Kita sumurup, ing omah kaca sing padha, ana loro tanduran umum ing China lan tanduran mulia ing negara manca, lan uga ditutupi pameran tanduran khusus. Sawise ngunjungi, kita kabeh rumangsa mbukak. Ing proses pametik woh-wohan lan sayur-sayuran, kita sejatine nggunakake pengalaman, nuduhake pengalaman milih woh-wohan lan sayur-sayuran, mung kari sayuran lan woh-wohan sing ora kurang saka "piala".

Ana istirahat sedhela sawise nedha awan. Banjur, kabeh staf nglumpuk ing ruang terbuka kanggo game ekspansi tim, kita dipérang dadi 5 klompok, ing saben game kanggo bersaing kanthi semangat, main kohesi tim kanthi rancak lan jelas. Ing wektu iki, aja nggawe Amerika Serikat bledosan langit, rasa barbecue nganti setengah udan deres, kulawarga gedhe ora dadi cuaca sing nyenengake kanggo nyenengake, ing paruh kapindho pesta ulang taun kanthi berkah swarane kabeh kaya sing dijadwalake, sajrone urip bintang kasebut nampa hadiah ulang taun, perusahaan eksklusif sing kaget, supaya kabeh dadi panas banget nalika udan adhem. Kabeh sing ngguyu, kesimpulan sukses saka tim - kegiatan bangunan. Liwat kegiatan pambangun tim iki, kita ningkatake pangerten bebarengan, nyedhaki pangrasane kabeh wong, nambah kohesi lan kohesi kabeh karyawan Teknologi Hangzhou Hengao, supaya luwih semangat nggawe karya ing mbesuk.

new (2)

new (1)


Wektu kiriman: Dec-31-2020