page

kabar

A galur anyar saka Covid-19 virus wis ditemokake ing Bavaria, Jerman kidul, lan bukti awal nuduhake manawa galur kasebut beda karo sing dingerteni.

Galur kasebut ditemokake ing sawijining kutha ing Bavaria. Galur virus anyar dipercaya wis dideteksi ing 35 saka 73 wong sing dikonfirmasi kena infeksi, kalebu pasien lan staf medis, ing rumah sakit ing kutha ski ing Berlin. Rumah sakit wis ngirim conto virus menyang Berlin kanggo analisis luwih lanjut.

Kamentrian kesehatan Jerman ujar manawa uga bakal ngiyatake pengawasan bakal coronavirus katon varietas, kalebu nguatake urutan gen virus lan karya analisis, target yaiku 5% conto kasus sing dikonfirmasi kanggo urutan, supaya luwih ngerti varian virus, ana tartamtu. fokus ing virus, bakal nyepetake kacepetan transmisi lan nggawe pasien gejala luwih abot.

Kanselir Angela Merkel bakal ketemu karo pamrentah negara kanggo ngrembug tanggapan kanthi cepet babagan wabah kasebut, supaya bisa mbukak kemungkinan nutup kutha amarga pungkasan wulan.

Jerman dina Senin nglaporake 7,141 kasus anyar lan 214 liyane sing tiwas, kanthi jumlah kasus sing dikonfirmasi dadi luwih saka 2.05 yuta lan luwih saka 47,000 wong sing tiwas.


Wektu kirim: Jan-22-2021