page

produk

ONE STEP HCV TEST (Utuh Sang / Serum / Plasma)

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

ONE STEP HCV TEST (Utuh Sang / Serum / Plasma)

hcv rna
anti hcv test
hcv antibody
hcv test
hepatitis c test

RINGKASAN

Cara umum kanggo ndeteksi infeksi karo HCV yaiku kanggo mirsani anane antibodi menyang virus kanthi metode EIA, banjur konfirmasi karo Western Blot. Tes HCV Siji Langkah minangka tes kualitatif visual sing gampang sing ndeteksi antibodi ing getih / serum / plasma manungsa. Tes kasebut adhedhasar immunochromatography lan bisa menehi asil sajrone 15 menit.

PENGGUNAAN KANGGO

Tes HCV Siji Langkah yaiku Emas Koloid sing ditingkatake, uji Immunochromatoraphic cepet kanggo deteksi kualitatif antibodi menyang Virus Hepatitis C (HCV) ing Getih / Serum / Plasma Keseluruhan Manungsa. Tes iki minangka tes skrining lan kabeh positip kudu dikonfirmasi nggunakake tes alternatif kayata Western Blot. Tes kasebut mung digunakake kanggo Profesional Kesehatan. Pengujian lan asil tes dimaksudake kanggo digunakake dening profesional medis lan hukum, kajaba manawa ora sah miturut peraturan ing negara panggunaan. Tes kasebut ora digunakake tanpa pengawasan sing cocog.

PRINSIP PROSEDUR

Pengujian diwiwiti karo conto sing ditrapake ing conto sampel lan tambahan sampel sing wis dicawisake langsung. Konjugasi emas antigen-Kolloidal HCV sing dipasang ing pad sampel bereaksi karo antibodi HCV sing ana ing serum utawa plasma, mbentuk kompleks antibodi konjugat / HCV. Amarga campuran kasebut diidini migrasi ing jalur test, kompleks antibodi konjugat / HCV ditangkep dening protein pengikat antibodi: A immobilisasi ing membran sing nggawe pita warna ing wilayah tes. Sampel negatif ora ngasilake garis tes amarga ora ana kompleks antibodi konjugat / Koleksida Emas Koloid. Antigen sing digunakake ing tes kasebut yaiku protein rekombinan sing cocog karo wilayah HCV sing imunoreaktif. Pita kontrol warna ing wilayah kontrol ditampilake ing pungkasan prosedur tes tanpa preduli saka asil tes. Pita kontrol iki minangka asil saka ikatan konjugat Emas Koloidal menyang antibodi anti-HCV sing ora bisa bergerak ing membran. Garis kontrol nuduhake manawa konjugat Emas Kolloidal fungsional. Ketiadaan pita kontrol nuduhake yen tes ora valid.

REAGEN lan MATERI SUPPLIED

Piranti uji coba foil dipasang kanthi desiccant

• Titis plastik.

• Sampel Lemah

• paket Lebokake

MATERI DIPERLUKAN Nanging ORA Kasedhiya

Kontrol positif lan negatif (kasedhiya minangka item sing kapisah)

STORAGE & STABILITAS

Kit tes kudu disimpen ing 2-30 ℃ ing kanthong sing disegel lan ing kahanan garing.

PARNGET lan ngati-ati

1) Kabeh asil positif kudu dikonfirmasi kanthi cara alternatif.

2) Nambani kabeh spesimen kaya sing bisa nular. Nganggo sarung tangan lan sandhangan protèktif nalika nangani spesimen.

3) Piranti sing digunakake kanggo nyoba kudu di-autoclaved sadurunge dibuwang.

4) Aja nggunakake bahan kit sing ngluwihi tanggal kadaluwarsa.

5) Aja ngganti reagen saka macem-macem lot.

KOLEKSI SAMPLE LAN PENYIMPANAN

1) Nglumpukake spesimen lengkap Sang / Serum / Plasma sawise prosedur laboratorium klinis biasa.

2) Panyimpenan: Getih Utuh ora bisa beku. Spesimen kudu digawe adhem yen ora digunakake dina koleksi. Spesimen kudu beku yen ora digunakake sajrone 3 dina sawise diklumpukake. Aja beku lan cair spesimen luwih saka 2-3 kaping sadurunge digunakake. 0,1% Natrium Azide bisa ditambahake ing spesimen minangka pengawet tanpa mengaruhi asil tes.

PROSEDUR ASSAY

1) Nggunakake dropper plastik sing ditutup kanggo sampel, wenehake 1 tetes (10μl) Seluruh Darah / Serum / Plasma menyang sumur sampel bunder kertu test

2) Tambahake 2 tetes Sampel Diluent menyang conto sampel, langsung sawise spesimen ditambahake, saka tipis dropper vial (utawa kabeh isi saka ampule tes tunggal).

3) Nafsirake asil tes ing 15 menit. 

310

Cathetan:

1) Ndhaptar jumlah sampel sing dicampur cukup kanggo asil tes sing valid. Yen migrasi (wetting membran) ora diamati ing jendhela tes sawise siji menit, tambahake siji gulung liyane cairan ing conto.

2) Asil positif bisa ditampilake sanalika sak menit kanggo sampel kanthi kadar antibodi HCV sing akeh.

3) Aja Juru asil sawise 20 menit

Maca Asil Tes

1) Positif: Kaloro pita uji abang purplish lan band kontrol abang purplish katon ing membran. Konsentrasi antibodi luwih sithik, band test saya lemah.

2) Negatif: Mung pita kontrol abang murni sing katon ing membran. Ora ana pita uji coba nuduhake asil negatif.

3) Asil ora valid: Kudu ana pita kontrol abang murni ing wilayah kontrol, tanpa preduli saka asil tes. Yen band kontrol ora katon, tes kasebut dianggep ora valid. Baleni tes nggunakake piranti tes anyar.

Cathetan: Biasane yen duwe band kontrol sing rada entheng kanthi conto positif sing kuat, yen katon jelas.

Watesan

1) Mung getih, Serum / Plasma mili sing bening, seger, gratis sing bisa digunakake ing tes iki.

2) Sampel seger paling apik nanging sampel beku bisa digunakake. Yen sampel wis dibekukan, mesthine diidini cair ing posisi vertikal lan dipriksa cairan. Getih Utuh ora bisa beku.

3) Aja agitasi conto. Lebokake pipet ing sangisore permukaan sampel kanggo nglumpukake Spesimen. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita