page

Babagan Kita

about

Babagan Kita

Hangzhou HEO Technology Co., LTD minangka pabrikan sing wis berpengalaman kanggo nindakake Riset, Ngembangake lan Ngasilake Kaset Tes Cepet Di-Vitro (IVD) lan Alat Medis Liyane sajrone 10 taun kepungkur. Kita sukses nggawe hubungan bisnis sing apik banget karo 60 negara liyane ing saindenging jagad, kayata negara-negara Eropa, Inggris, Amerika Utara, Asia Tenggara, Amerika Latin, Amerika Selatan, negara-negara Afrika dll. TEKNOLOGI HEO dununge ing kutha Hangzhou sing paling apik. China, sing misuwur ing Tlaga Barat.

TEKNOLOGI HEO ngliputi lokakarya luwih saka 5000 meter persegi. Kita duwe pabrik eksperimen sing disertifikasi dening Administrasi Pangan lan Obat Nasional CHINA lan lokakarya pemurnian kelas C 1100 meter persegi. Kita duwe tim R&D laboratorium profesional kanthi 10 peneliti lan pangembang produk anyar.  

Wiwit didegake ing 2011, kita wiwit fokus marang keamanan pangan lan riset, pengembangan, lan Inagnostic Reagents In-Vitro, lan kita ngetutake kanthi ketat ISO13485 lan ISO9001 ing sistem manajemen mutu lan kabeh prosedur produksi.

Baris produk utama

Penyakit infeksi

Diagnosis Kekebalan (immunoassay emas koloid)

COVID-19 Kaset Tes Cepet Antigen (Emas Koloid)

Cepet, mung 15 menit kanggo ngerti asile

Kaset Tes COVID-19 IgG / IgM Rapid (emas koloid)

Akurat, efektif, umume digunakake

Influenza A + B Kaset Tes Cepet

Deteksi virus influenza sing cepet

COVID-19 / Influenza A + B Antigen Combo Cepet Kaset Tes

Deteksi cepet virus corona anyar lan influenza

Obat-obatan Abuse / Toksikologi

Kasuburan

Keamanan Panganan

Penanda Tumor

abouting

Kita minangka pabrikan utama ing teknologi lan produk diagnostik in vitro, kanthi reputasi solid lan macem-macem layanan kanthi fleksibilitas sing unggul kanggo distributor profesional lan afiliasi mitra ing pasar global.

Kanthi slogan ”Kualitas & Layanan Profesional Nguasai Masa Depan! ”, HEO tansah ngupayakake kestabilan kualitas paling apik lan sajrone layanan bisnis. Kita mesthi fokus ing saben kontrol kualitas prosedur kanthi rinci.

Kita kanthi tulus ngajak kanca ing saindenging jagad supaya bisa ngunjungi pabrik sing dununge ana ing Tlaga Barat sing apik ing Hangzhou.

Pameran kita

12 (2)
12 (4)
23 (1)
12 (1)
12 (3)
23 (2)

Sertifikat

ce005(2)
ce007(2)
CE-1
CE-2
21 (2)
21 (1)
212
certificatte