page

Babagan Kita

about

Babagan Kita

Hangzhou HEO Technology Co., LTD minangka pabrikan sing berpengalaman sing wis setya Riset, Ngembangake lan Nggawe Kaset Tes Rapid In-Vitro Diagnostic (IVD) (Kit) lan Instrumen Medis Liyane sajrone 10 taun kepungkur. Kita Kasil nggawe hubungan bisnis sing apik banget karo 60 negara liyane ing saindenging jagad, kayata negara-negara Eropa, Inggris, Amerika Utara, Asia Tenggara, Amerika Latin, Amerika Selatan, negara-negara Afrika lsp. HEO TECHNOLOGY dumunung ing kutha paling ayu- Hangzhou, China, Kang misuwur kanggo West Lake.

HEO TECHNOLOGY nyakup area bengkel luwih saka 5000 meter persegi. Kita duwe tanduran eksperimen sing disertifikasi dening Administrasi Pangan lan Narkoba Nasional CHINA lan bengkel pemurnian kelas C 1100 meter persegi. Kita duwe tim R&D laboratorium profesional kanthi luwih saka 10 peneliti lan pangembang produk anyar.  

Wiwit diadegake ing taun 2011, kita wiwit fokus ing safety pangan lan riset, pangembangan In-Vitro Diagnostic Reagents, lan kita ngetutake kanthi ketat ISO13485 lan ISO9001 ing sistem manajemen kualitas lan kabeh prosedur produksi.

baris produk utama kita

Penyakit Infèksius

Diagnosis Kekebalan (Colloidal gold immunoassay)

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 (Emas Koloid)

Cepet, mung 15 menit kanggo ngerti asil

Kaset Tes Rapid IgG/IgM COVID-19 (Koloid emas)

Akurat, efektif, umum digunakake

Kaset Tes Rapid Influenza A+B

Deteksi cepet virus influenza

COVID-19/Influenza A+B Antigen Combo Rapid Test Kaset

Deteksi cepet virus korona lan influenza anyar

Narkoba Penyalahgunaan/Toksikologi

Kesuburan

Keamanan Pangan

Penanda Tumor

abouting

Kita minangka produsen terkemuka ing teknologi lan produk diagnostik in vitro, kanthi reputasi sing padhet lan layanan macem-macem kanthi keluwesan sing unggul kanggo distributor profesional lan afiliasi mitra menyang pasar global.

Kanthi slogan "Kualitas & Layanan Profesional Dominasi Masa Depan! ",HEO tansah ngupaya stabilitas kualitas paling apik lan layanan bisnis kabeh. Kita mesthi fokus ing saben kontrol kualitas prosedur kanthi rinci.

We Sincerely welcome kanca-kanca ing saindhenging donya teka kanggo ngunjungi pabrik kita kang dumunung ing West Lake ayu ing Hangzhou.

Pameran kita

12 (2)
12 (4)
23 (1)
12 (1)
12 (3)
23 (2)

Sertifikat

ce005(2)
ce007(2)
CE-1
CE-2
21 (2)
21 (1)
212
certificatte