page

warta

PAWARTA PERUSAHAAN

  • Corporate activities of Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

    Kegiatan perusahaan Asosiasi Promosi Ekonomi Hangzhou Fenghua —— Ing Teknologi HEO

    Ing wayah awan tanggal 15 Agustus, Asosiasi Promosi Ekonomi Hangzhou Fenghua nganakake kegiatan perusahaan - mlebu unit Wakil Sekretaris Jenderal "teknologi HEO" kanggo ngrasakake pesona perusahaan ing pameran anyar ing bidang teknologi biomedis. Hangzhou ...
    Waca liyane
  • Novel Coronavirus mutant appears globally

    Mutan Coronavirus anyar katon global

    wiwit ditemokake virus Covid 19 sing bermutasi ing Inggris ing pungkasan taun kepungkur, akeh negara lan wilayah sing nglaporake infeksi virus mutasi sing ditemokake ing Inggris, lan sawetara negara uga nemokake macem-macem versi virus mutasi. Ing taun 2021, jagad iki ...
    Waca liyane
  • Many Countries in the European Union have launched COVID-19 vaccination

    Akeh Negara ing Uni Eropa ngluncurake vaksin COVID-19

    Wong lanang umur 96 taun sing manggen ing panti jompo ing Spanyol wis dadi wong pertama ing negara kasebut sing nampa vaksin nglawan virus corona anyar. Sawise nampa injeksi, wong tuwa kasebut ujar manawa dheweke ora rumangsa ora nyaman. Monica Tapias, sawijining juru jaga saka panti jompo sing padha banjur vaksin ...
    Waca liyane
  • A day of league building

    Dina bangunan liga

    Kanggo nambah wektu luang karyawan, ngatasi tekanan kerja, lan menehi kesempatan santai kabeh sawise kerja, Hangzhou Hengao Technology Co., Ltd. ngatur kegiatan pambangun tim tanggal 30 Desember 2020, lan 57 karyawan perusahaan melu kegiatan iki. Aft ...
    Waca liyane
  • Will be corona virus variation

    Bakal dadi variasi virus corona

    Virus Novel Corona dilaporake ing Inggris, Afrika Selatan lan Nigeria wiwit Desember. Akeh negara ing saindenging jagad iki nanggapi kanthi cepet, kalebu nglarang penerbangan saka Inggris lan Afrika Selatan, nalika Jepang ngumumake bakal nundha mlebu asing wiwit Senin. Miturut ...
    Waca liyane
  • Prospects of IVD industry

    Prospek industri IVD

    Ing taun-taun pungkasan, industri diagnosis in vitro (IVD) domestik wis tuwuh kanthi cepet. Miturut data sing diluncurake dening Evaluate MedTech, saka 2014 nganti 2017, skala penjualan pasar global industri IVD wis saya mundhak taun, saka $ 49 milyar 900 yuta ing 2014 dadi $ 52 ...
    Waca liyane
  • What is the difference between new corona virus and influenza

    Apa bedane virus corona anyar lan influenza?

    Saiki, kahanan epidemi anyar global beda-beda. Musim gugur lan musim salju minangka musim utama penyakit pernapasan. Suhu ngisor kondusif kanggo kaslametan lan panyebaran virus corona anyar lan virus influenza. Ana risiko manawa ...
    Waca liyane
  • Strategies for detecting infectious diseases

    Strategi kanggo ndeteksi penyakit infeksi

    Biasane ana rong strategi kanggo ndeteksi penyakit infeksi: deteksi patogen kasebut dhewe utawa deteksi antibodi sing diprodhuksi dening awak manungsa kanggo nolak patogen kasebut. Deteksi patogen bisa ndeteksi antigen (biasane protein permukaan patogen, sawetara nggunakake ...
    Waca liyane