kaca

warta

WARTA PERUSAHAAN

  • Produk anyar jenenge Trichomonas vaginalis/Gonorrhea/Chlamydia antigen Rapid Test Kit

    Trichomonas vaginalis/Gonorrhea/Chlamydia antigen Rapid Test Infeksi saluran reproduksi (RTI) minangka masalah kesehatan global kalebu infeksi menular seksual (IMS) lan infeksi non-seks (non-IMS) saka saluran reproduksi.Infeksi saluran reproduksi yaiku ...
    Waca liyane
  • Sugeng Dina Wanita Internasional!

    Sugeng Dina Wanita Internasional!Rayakan wanita, ide, inovasi, kontribusi, aktivisme lan kepemimpinan sing terus ngganti jagad iki dadi luwih apik.Perawatan kesehatan wanita minangka prioritas utama tes meteng HCG kanthi cepet https://www.heolabs.com/hcg-pregnancy-test-midstream-product/ F...
    Waca liyane
  • Kaset Tes Cepat Kombo Antigen COVID-19/Influenza A+B Teknologi HEO Wis Lulus MDD Ing Hong Kang HKMD No. 230344

    Kaset Tes Cepat Kombo Antigen COVID-19/Influenza A+B Teknologi HEO Wis Lulus MDD Ing Hong Kang HKMD No. 230344

    Kaset Tes Rapid Combo Antigen COVID-19/Influenza A+B kanggo Tes Mandhiri (Gunakake Ngarep) Hong Kang MDD Register HKMD No. 230344 Mufacture by Hangzhou HEO Technology Co., Ltd. The Medical Device Division (MDD), biyen dikenal minangka Medical Device Control Office (MDCO) MDD yaiku ...
    Waca liyane
  • Kaset Tes Cepat Kombo Antigen COVID-19/Influenza A+B Teknologi HEO Wis Lulus TGA

    Kaset Tes Cepat Kombo Antigen COVID-19/Influenza A+B Teknologi HEO Wis Lulus TGA

    Kaset Tes Rapid Combo Antigen COVID-19/Influenza A+B kanggo Tes Mandhiri (Gunakake Ngarep) sing dikembangake dening Hangzhou HEO Technology Co., Ltd. Wis Lulus Administrasi Barang Terapi (TGA) Australia minangka otoritas pamrentah Australia sing tanggung jawab kanggo ngevaluasi, evaluasi dan monitoring...
    Waca liyane
  • Kegiatan perusahaan Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

    Kegiatan perusahaan Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

    Kaset Tes Rapid Combo Antigen COVID-19/Influenza A+B kanggo Tes Mandhiri (Gunakake Ngarep) sing dikembangake dening Hangzhou HEO Technology Co., Ltd. Wis Lulus Administrasi Barang Terapi (TGA) Australia minangka otoritas pamrentah Australia sing tanggung jawab kanggo ngevaluasi, asu...
    Waca liyane
  • Mutant Novel Coronavirus katon ing saindenging jagad

    Mutant Novel Coronavirus katon ing saindenging jagad

    wiwit panemuan virus Covid 19 sing mutasi ing Inggris ing pungkasan taun kepungkur, akeh negara lan wilayah sing nglaporake infeksi virus mutasi sing ditemokake ing Inggris, lan sawetara negara uga nemokake versi virus sing beda-beda.Ing taun 2021, jagad iki ...
    Waca liyane
  • Akeh negara ing Uni Eropa wis ngluncurake vaksinasi COVID-19

    Akeh negara ing Uni Eropa wis ngluncurake vaksinasi COVID-19

    Wong lanang umur 96 taun sing manggon ing panti jompo ing Spanyol wis dadi wong pertama ing negara kasebut nampa vaksin nglawan koronavirus anyar.Sawise disuntik, wong tuwa kasebut ujar manawa dheweke ora ngrasakake rasa ora nyaman.Monica Tapias, pengasuh saka panti jompo sing padha sing banjur divaksinasi ...
    Waca liyane
  • Dina mbangun liga

    Dina mbangun liga

    Kanggo nambah urip wektu luang karyawan, nyuda tekanan kerja, lan menehi kesempatan kanggo santai sawise kerja, Hangzhou Hengao Technology Co., Ltd. nganakake kegiatan mbangun tim tanggal 30 Desember 2020, lan 57 karyawan perusahaan melu kegiatan iki.Sawise ...
    Waca liyane
  • Bakal dadi variasi virus corona

    Bakal dadi variasi virus corona

    Virus Corona Novel wis dilaporake ing Inggris, Afrika Kidul lan Nigeria wiwit Desember.Akeh negara ing saindenging jagad nanggapi kanthi cepet, kalebu nglarang penerbangan saka Inggris lan Afrika Kidul, nalika Jepang ngumumake bakal nundha mlebu wong manca wiwit Senin.Miturut ...
    Waca liyane
  • Prospek industri IVD

    Prospek industri IVD

    Ing taun-taun pungkasan, industri diagnosis in vitro domestik (IVD) wis berkembang kanthi cepet.Miturut data sing dirilis dening Evaluate MedTech, saka 2014 nganti 2017, skala penjualan pasar global industri IVD wis tambah saben taun, saka $49 milyar 900 yuta ing 2014 dadi $52...
    Waca liyane
  • Apa bedane virus korona anyar lan influenza

    Apa bedane virus korona anyar lan influenza

    Saiki, kahanan epidemi anyar global siji-sijine.Autumn lan mangsa iku mangsa dhuwur saka penyakit ambegan.Suhu sing luwih murah bisa nuwuhake kaslametan lan panyebaran virus korona anyar lan virus influenza.Ana risiko yen n ...
    Waca liyane
  • Strategi kanggo ndeteksi penyakit infèksius

    Strategi kanggo ndeteksi penyakit infèksius

    Biasane ana rong strategi kanggo ndeteksi penyakit infèksius: deteksi patogen dhewe utawa deteksi antibodi sing diprodhuksi dening awak manungsa kanggo nolak patogen kasebut.Deteksi patogen bisa ndeteksi antigen (biasane protein permukaan patogen, sawetara nggunakake ...
    Waca liyane