page

kabar

WARTA PERUSAHAAN

  • Corporate activities of Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

    Kegiatan perusahaan Hangzhou Fenghua Economic Promotion Association——Into HEO Technology

    Ing wayah sore tanggal 15 Agustus, Asosiasi Promosi Ekonomi Hangzhou Fenghua nganakake kegiatan perusahaan - mlaku menyang unit "teknologi HEO" Wakil Sekretaris Jenderal kanggo ngrasakake pesona perusahaan saka pertunjukan sing muncul ing bidang teknologi biomedis. Hangzhou...
    Waca liyane
  • Novel Coronavirus mutant appears globally

    Mutant Novel Coronavirus katon ing saindenging jagad

    wiwit panemuan virus Covid 19 sing mutasi ing Inggris ing pungkasan taun kepungkur, akeh negara lan wilayah sing nglaporake infeksi virus mutasi sing ditemokake ing Inggris, lan sawetara negara uga nemokake versi virus sing beda-beda. Ing taun 2021, jagad iki ...
    Waca liyane
  • Many Countries in the European Union have launched COVID-19 vaccination

    Akeh negara ing Uni Eropa wis ngluncurake vaksinasi COVID-19

    Wong lanang umur 96 taun sing manggon ing panti jompo ing Spanyol wis dadi wong pertama ing negara kasebut nampa vaksin nglawan koronavirus anyar. Sawise disuntik, wong tuwa kandha yen dheweke ora krasa ora kepenak. Monica Tapias, pengasuh saka panti jompo sing padha sing banjur divaksinasi ...
    Waca liyane
  • A day of league building

    Dina mbangun liga

    Kanggo nambah wektu luang karyawan, nyuda tekanan kerja, lan menehi kesempatan kanggo santai sawise kerja, Hangzhou Hengao Technology Co., Ltd. nganakake kegiatan mbangun tim tanggal 30 Desember 2020, lan 57 karyawan perusahaan melu kegiatan iki. Sawise ...
    Waca liyane
  • Will be corona virus variation

    Bakal dadi variasi virus corona

    Virus Corona Novel wis dilaporake ing Inggris, Afrika Kidul lan Nigeria wiwit Desember. Akeh negara ing saindenging jagad nanggapi kanthi cepet, kalebu nglarang penerbangan saka Inggris lan Afrika Kidul, nalika Jepang ngumumake bakal nundha mlebu wong manca wiwit Senin. Miturut ...
    Waca liyane
  • Prospects of IVD industry

    Prospek industri IVD

    Ing taun-taun pungkasan, industri diagnosis in vitro domestik (IVD) wis berkembang kanthi cepet. Miturut data sing dirilis dening Evaluate MedTech, saka 2014 nganti 2017, skala penjualan pasar global industri IVD wis tambah saben taun, saka $49 milyar 900 yuta ing 2014 dadi $52...
    Waca liyane
  • What is the difference between new corona virus and influenza

    Apa bedane virus korona anyar lan influenza

    Saiki, kahanan epidemi anyar global siji-sijine. Autumn lan mangsa iku mangsa dhuwur saka penyakit ambegan. Suhu sing luwih murah bisa nyebabake kaslametan lan panyebaran virus korona anyar lan virus influenza. Ana risiko yen n...
    Waca liyane
  • Strategies for detecting infectious diseases

    Strategi kanggo ndeteksi penyakit infèksius

    Biasane ana rong strategi kanggo ndeteksi penyakit infèksius: deteksi patogen dhewe utawa deteksi antibodi sing diprodhuksi dening awak manungsa kanggo nolak patogen kasebut. Deteksi patogen bisa ndeteksi antigen (biasane protein permukaan patogen, sawetara nggunakake ...
    Waca liyane