kaca

warta

WARTA INDUSTRI

  • Wabah influenza ing Australia luwih cepet saka jadwal Akeh wong sing wis kena infeksi!

    Wabah influenza ing Australia luwih cepet saka jadwal Akeh wong sing wis kena infeksi!Musim flu Australia biasane dumadi saka Mei nganti September saben taun, nanging wiwit wabah kasebut, wiwitan musim flu wis dipindhah menyang musim panas.Miturut data saka Penyakit Australia ...
    Waca liyane
  • Kit Diagnostik Tes Rapid Flu A+B

    Flu A+B Rapid Test Diagnostic kit Influenza minangka infèksi pernapasan akut sing disebabake dening virus influenza (virus influenza A, B lan C), lan uga minangka penyakit sing nular lan nyebar kanthi cepet.Influenza utamane ditularake liwat tetesan udhara, kontak saka wong menyang wong, utawa kontak ...
    Waca liyane
  • HIV & AIDS: Gejala & Nyegah

    HIV: Gejala lan Nyegah HIV minangka penyakit infèksi sing serius.Ana pirang-pirang cara penularan HIV, kayata transmisi getih, transmisi ibu-ke-anak, transmisi seksual lan liya-liyane.Kanggo nyegah panyebaran HIV, kita kudu ngerti gejala HIV lan cara nyegah ...
    Waca liyane
  • Teknologi Heo HCV Antibodi Rapid Test Piranti Esay Kanggo Gunakake

    Teknologi Heo HCV Antibodi Rapid Test Device Esay Kanggo Gunakake Infeksi virus Hepatitis C (HCV) minangka masalah kesehatan global sing durung didiagnosis.Diagnosis infeksi HCV saiki biasane mbutuhake tes kanggo HCV nggunakake tes laboratorium kompleksitas dhuwur.Cara kanggo deteksi HCV sing prasaja, ...
    Waca liyane
  • Tes Obat Ngarep: Apa Iku lan Cara Kerjane

    Tes Narkoba Ngarep: Apa Iku lan Cara Kerja Tes obat ing omah biasane tes urine utawa tes saliva sing digunakake kanggo ngenali anané obat-obatan tartamtu.Iki bisa uga obat-obatan ilegal, obat-obatan sing wis diwènèhaké kanggo wong, utawa obat-obatan sing digunakake wong kanthi cara ilegal...
    Waca liyane
  • 5 Tandha Canine Distemper ing Asu

    5 Tandha Canine Distemper ing Asu Canine distemper minangka penyakit sing nular lan serius sing disebabake dening virus canine distemper.Virus kasebut nyerang sistem pernapasan, gastrointestinal, lan saraf asu.Kabeh asu ana ing risiko distemper asu.Gejala Pernafasan lan Mripat Nalika asu ...
    Waca liyane
  • Kepiye konfirmasi manawa asu kena Canine Parvovirus?

    Kepiye konfirmasi manawa asu kena Canine Parvovirus?Canine parvovirus minangka virus sing bisa nular banget sing bisa nyebabake kabeh asu, virus kasebut mengaruhi saluran pencernaan asu lan nyebar kanthi kontak langsung karo asu lan kontak karo feces (feces), lingkungan, utawa wong sing kontaminasi.Nonvaksin...
    Waca liyane
  • Cara nyegah infeksi Toxoplasma gondii

    Cara Nyegah Infeksi Toxoplasma gondii Toxoplasmosis luwih umum ing kucing sing sistem kekebalane ditekan, kalebu kucing enom lan kucing sing kena infeksi virus leukemia kucing (FeLV) utawa virus immunodeficiency kucing (FIV).Toxoplasmosis minangka infèksi sing disebabake dening parasit cilik sel siji ...
    Waca liyane
  • Mutasi 'arcturus' COVID anyar nyebabake gejala sing beda ing bocah-bocah

    Mutasi COVID 'arcturus' anyar nyebabake gejala sing beda ing bocah-bocah TAMPA.Peneliti saiki ngawasi sub-varian saka virus micromicron COVID-19 XBB.1.16, uga dikenal minangka arcturus."Kabecikan katon saya apik," ujare Dr. Michael Teng, ahli virologi ...
    Waca liyane
  • Nemtokake kepiye mutasi SARS-CoV-2 mengaruhi tes kanthi cepet

    Wiwit wiwitan pandemi, tes diagnostik nduweni peran penting kanggo ngontrol panyebaran SARS-CoV-2, virus sing nyebabake COVID-19.Tes antigen cepet sing ditindakake ing omah utawa ing setelan klinis nyedhiyakake asil sajrone 15 menit utawa kurang.Sing luwih awal wong didiagnosis, mula ...
    Waca liyane
  • Ing kit tes omah liburan Dina Buruh (COVID-19/Influenza A+B) kanggo lelungan

    Ing kit tes omah liburan Dina Buruh (COVID-19/Influenza A+B) kanggo lelungan

    Ing kit tes omah liburan Dina Buruh (COVID-19/Influenza A+B) kanggo lelungan Sawise COVID-19 ,Urip bali normal.Wong ngunjungi kulawarga, arep pesta lan lelungan.Nanging kita isih ana ing pandemi penyakit infèksius.topeng pasuryan universal perlu.virus...
    Waca liyane
  • 18 varian virus korona anyar ditemokake ing wanita ing Rusia

    18 varian virus korona anyar ditemokake ing wanita ing Rusia

    Ing warta 13 Januari, bubar, sarjana Rusia nemokake 18 jinis virus corona novel mutan ing awak wanita sing kekebalan kurang, bagean saka varian lan virus varian anyar sing muncul ing Inggris padha, ana 2 jinis mutasi. karo min Denmark ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2