page

kabar

Ing wayah sore tanggal 15 Agustus, Asosiasi Promosi Ekonomi Hangzhou Fenghua nganakake kegiatan perusahaan - mlaku menyang unit "teknologi HEO" Wakil Sekretaris Jenderal kanggo ngrasakake pesona perusahaan saka pertunjukan sing muncul ing bidang teknologi biomedis.

Hangzhou HEO Technology Co., Ltd. didegaké ing 2011. Fokus ing R&D, produksi lan dodolan macem-macem reagen diagnostik in vitro. Pasar kasebut nyebar ing kabeh administrasi panganan lan obat-obatan ing kabeh tingkat, pertanian, industri lan Perdagangan lan pengawasan keamanan panganan lan departemen penegak hukum lan saluran reagen diagnostik in vitro asing. Produk kasebut nyakup deteksi keamanan pangan, deteksi kanthi cepet residu obat tetanèn lan kewan, bakteri patogen, racun biologi lan zat beracun lan mbebayani liyane. Antarane wong-wong mau, strip tes deteksi cepet virus demam babi klasik Afrika lan cara persiapan lan aplikasi wis entuk sertifikasi paten. Produk deteksi virus makutha anyar wis disertifikasi ing luar negeri.

Kaping pisanan, sun Tongwei, manajer umum Hangzhou HEO Technology Co., Ltd., nuntun sampeyan ngunjungi studio R&D sing mentas dibukak, bengkel produksi lan area gudang produk rampung saka perusahaan kasebut. 

Ing komunikasi ing ngisor iki, wong sing relevan sing tanggung jawab babagan teknologi hengao ngenalake produk lan karakteristik pangembangan perusahaan kanthi rinci, sing mbukak mata para warga sing nekani rapat kasebut. Manajer umum Sun Tongwei ujar manawa saiki, perusahaan kasebut ana ing periode pangembangan sing cepet banget. Dheweke ngarep-arep bisa narik luwih akeh bakat lan sumber daya lokal liwat platform Dewan Promosi Ekonomi kanggo kerjasama win-win.

2020 8.18

sdyr1
sdyr2
sdyr3
sdyr4
sdyr5

Wektu kirim: Aug-19-2021