page

warta

Wong lanang umur 96 taun sing manggen ing panti jompo ing Spanyol wis dadi wong pertama ing negara kasebut sing nampa vaksin nglawan virus corona anyar. Sawise nampa injeksi, wong tuwa kasebut ujar manawa dheweke ora rumangsa ora nyaman. Monica Tapias, sawijining juru rawat saka panti jompo sing padha sing banjur divaksinasi, ujar manawa dheweke ngarepake supaya akeh wong sing entuk vaksin COVID-19 lan getun amarga akeh sing "ora entuk". Pamrentah Spanyol ujar manawa bakal nyebarke vaksin kasebut kanthi adil saben minggu, kanthi meh rong yuta wong ngarepake nampa vaksin COVID-19 sajrone 12 minggu sabanjure.

Telung tenaga medis kalebu sing pertama nampa vaksin COVID-19 ing Rebo. Claudia Alivenini, perawat sing divaksinasi, ngandhakake marang pers yen dheweke wis teka minangka perwakilan kabeh petugas kesehatan Italia sing milih percaya ing ilmu pengetahuan, lan dheweke wis ndeleng manawa angel banget nglawan virus lan ilmu mung cara kanggo menang wong. "Dina iki dina vaksinasi, dina sing bakal kita eling," ujare Perdana Menteri Italia Guido Conte ing media sosial. Kita bakal vaksin para petugas kesehatan lan sing paling rawan, banjur kita bakal divaksinasi kabeh wong. Iki bakal menehi kekebalan lan kemenangan ing virus. "

Kita duwe kertu deteksi kanthi cepet kanggo mahkota anyar, hubungi

new (1)

new (2)


Wektu kiriman: Jan-01-2021