page

produk

HCV Rapid Test Kaset/Strip/kit (WB/S/P)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

HCV Rapid Test Kaset/Strip/kit (WB/S/P)

hcv rna
anti hcv test
hcv ab
hcv blood test
hepatitis c test

[PAKAI]

Kaset/Strip Tes Rapid HCV minangka immunoassay kromatografi aliran lateral kanggo deteksi kualitatif antibodi kanggo Virus Hepatitis C ing Darah Utuh/Serum/Plasma. Iki menehi pitulung kanggo diagnosa infeksi karo Virus Hepatitis C.

 [RINGKASAN]

Virus Hepatitis C (HCV) yaiku virus RNA untai tunggal saka kulawarga Flaviviridae lan dadi agen penyebab Hepatitis C. Hepatitis C minangka penyakit kronis sing nyebabake kira-kira 130-170 yuta wong ing saindenging jagad. Miturut WHO, saben taun, luwih saka 350.000 wong mati amarga penyakit ati sing ana gandhengane karo hepatitis C lan 3-4 yuta wong kena infeksi HCV. Kira-kira 3% saka populasi donya dikira-kira kena infeksi HCV. Luwih saka 80% wong sing kena infeksi HCV ngalami penyakit ati kronis, 20-30% ngalami sirosis sawise 20-30 taun, lan 1-4% mati amarga sirosis utawa kanker ati. Individu sing kena infeksi HCV ngasilake antibodi kanggo virus lan anané antibodi kasebut ing getih nuduhake infeksi HCV saiki utawa kepungkur.

 [KOMPOSISI] (25sets/40sets/50sets/spesifikasi khusus kabeh disetujoni)

Kaset/strip test ngemot strip membran sing dilapisi karo antigen HCV kombinasi ing garis uji, antibodi terwelu ing garis kontrol, lan pad pewarna sing ngemot emas koloid ditambah karo antigen HCV rekombinasi. Jumlah tes dicithak ing label.

Bahan Kasedhiya

Test kaset / strip

Paket insert

panyangga

Bahan sing Dibutuhake Nanging Ora Disedhiyakake

Wadah koleksi spesimen

Timer

Cara konvensional gagal ngisolasi virus ing kultur sel utawa nggambarake kanthi mikroskop elektron. Kloning genom virus wis bisa nggawe tes serologis sing nggunakake antigen rekombinan. Dibandhingake karo EIA HCV generasi pisanan sing nggunakake antigen rekombinan tunggal, macem-macem antigen nggunakake protein rekombinan lan/utawa peptida sintetik wis ditambahake ing tes serologis anyar kanggo ngindhari reaktivitas silang nonspesifik lan nambah sensitivitas tes antibodi HCV. Kaset/Strip Rapid Test HCV ndeteksi antibodi kanggo infeksi HCV ing Whole Blood/Serum/Plasma. Tes kasebut nggunakake kombinasi partikel sing dilapisi protein A lan protein HCV rekombinan kanggo ndeteksi antibodi kanggo HCV kanthi selektif. Protein HCV rekombinan sing digunakake ing tes kasebut dikode dening gen kanggo protein struktural (nukleokapsid) lan non-struktural.

[PRINSIP]

Kaset/Strip Tes Rapid HCV minangka immunoassay adhedhasar prinsip teknik antigen-sandwich ganda. Sajrone tes, spesimen Whole Blood / Serum / Plasma migrasi munggah kanthi tumindak kapiler. Antibodi kanggo HCV yen ana ing spesimen bakal ikatan karo konjugat HCV. Komplek imun kasebut banjur dijupuk ing membran dening antigen HCV rekombinan sing wis dilapisi, lan garis warna sing katon bakal katon ing wilayah garis tes sing nuduhake asil positif. Yen antibodi kanggo HCV ora ana utawa ana ing sangisore tingkat sing bisa dideteksi, garis warna ora bakal dibentuk ing wilayah garis tes sing nuduhake asil negatif.

Kanggo dadi kontrol prosedural, garis colored bakal tansah katon ing wilayah garis kontrol, nuduhake yen volume tepat spesimen wis ditambahake lan wicking membran wis kedaden.

310

(Gambar mung kanggo referensi, mangga deleng obyek materi.) [Kanggo Kaset]

Copot kaset test saka kantong sing disegel.

Kanggo spesimen serum utawa plasma: Tahan penetes kanthi vertikal lan transfer 3 tetes serum utawa plasma (kira-kira 100μl) menyang sumur spesimen (S) piranti tes, banjur miwiti timer. Deleng ilustrasi ing ngisor iki.

Kanggo spesimen getih wutuh: Tahan dropper kanthi vertikal lan transfer 1 tetes getih wutuh (kira-kira 35μl) menyang sumur spesimen (S) piranti tes, banjur tambahake 2 tetes buffer (kira-kira 70μl) lan wiwiti timer. Deleng ilustrasi ing ngisor iki.

Enteni nganti garis warna katon. Interpretasi asil tes sajrone 15 menit. Aja maca asil sawise 20 menit.

[PÈNGET lan PÈNGET]

Kanggo nggunakake diagnostik in vitro mung.

Kanggo profesional kesehatan lan profesional ing situs perawatan.

Aja nggunakake sawise tanggal kadaluwarsa.

Waca kabeh informasi ing leaflet iki sadurunge nindakake tes.

Kaset/strip test kudu tetep ing kantong sing disegel nganti digunakake.

Kabeh spesimen kudu dianggep duweni potensi mbebayani lan ditangani kanthi cara sing padha karo agen infèksius.

Kaset/strip test sing digunakake kudu dibuwang miturut peraturan federal, negara bagian lan lokal.

 [KONTROL KUALITAS]

Kontrol prosedural kalebu ing tes. Garis warna sing katon ing wilayah kontrol (C) dianggep minangka kontrol prosedural internal. Iku negesake volume spesimen sing cukup, wicking membran sing cukup lan teknik prosedural sing bener.

Standar kontrol ora diwenehake karo kit iki. Nanging, dianjurake supaya kontrol positif lan negatif diuji minangka praktik laboratorium sing apik kanggo ngonfirmasi prosedur tes lan kanggo verifikasi kinerja tes sing tepat.

[WATASAN]

Kaset/Strip Tes Rapid HCV diwatesi kanggo menehi deteksi kualitatif. Intensitas garis tes ora mesthi ana hubungane karo konsentrasi antibodi ing getih.

Asil sing dipikolehi saka tes iki mung kanggo mbantu diagnosa. Saben dokter kudu napsirake asil kasebut bebarengan karo riwayat pasien, temuan fisik, lan prosedur diagnostik liyane.

Asil tes negatif nuduhake yen antibodi kanggo HCV ora ana utawa ing tingkat sing ora bisa dideteksi dening tes kasebut.

[KARAKTERISTIK KINERJA]

Akurasi

Persetujuan karo Tes Rapid HCV Komersial

Perbandhingan sisih-by-side ditindakake kanthi nggunakake Tes Rapid HCV lan tes cepet HCV sing kasedhiya kanggo komersial. 1035 spesimen klinis saka telung rumah sakit dievaluasi kanthi Tes Rapid HCV lan kit komersial. Spesimen kasebut dipriksa karo RIBA kanggo konfirmasi anané antibodi HCV ing spesimen kasebut. Asil ing ngisor iki ditabulasi saka studi klinis kasebut:

  Tes Rapid HCV Komersial Total
Positif Negatif
HEO TECH® Positif 314 0 314
Negatif 0 721 721
Total 314 721 1035

Persetujuan antarane rong piranti kasebut yaiku 100% kanggo spesimen positif, lan 100% kanggo spesimen negatif. Panliten iki nuduhake manawa Tes Rapid HCV meh padha karo piranti komersial.

Persetujuan karo RIBA

300 spesimen klinis dievaluasi kanthi HCV Rapid Test lan kit HCV RIBA. Asil ing ngisor iki ditabulasi saka studi klinis kasebut:

  RIBA Total
Positif Negatif
HEO TECH®

Positif

98 0 98

Negatif

2 200 202
Total 100 200 300

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita