page

produk

Kaset / Strip / kit HCV Rapid Test (WB / S / P)

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kaset / Strip / kit HCV Rapid Test (WB / S / P)

hcv rna
anti hcv test
hcv ab
hcv blood test
hepatitis c test

[PENGGUNAAN INTENDED]

Kaset / Strip HCV Rapid Test minangka immunoassay chromatographic flow lateral kanggo deteksi kualitatif antibodi menyang Virus Hepatitis C ing Seluruh Darah / Serum / Plasma. Iki nyedhiyakake pitulung kanggo diagnosis infeksi virus Hepatitis C.

 [RINGKASAN]

Virus Hepatitis C (HCV) minangka virus RNA sing terdampar saka kulawarga Flaviviridae lan dadi agen penyebab Hepatitis C. Hepatitis C minangka penyakit kronis sing nyebabake sekitar 130-170 yuta wong ing saindenging jagad. Miturut WHO, saben taun, luwih saka 350.000 wong mati amarga penyakit ati sing gegandhengan karo hepatitis C lan 3-4 yuta wong kena infeksi HCV. Kira-kira 3% pedunung ing dunya kira-kira kena infeksi HCV. Luwih saka 80% wong sing kena infeksi HCV ngalami penyakit ati kronis, 20-30% ngalami sirosis sawise 20-30 taun, lan 1-4% mati amarga sirosis utawa kanker ati. Individu sing kena infeksi HCV ngasilake antibodi ing virus lan ana antibodi kasebut ing getih nuduhake infeksi HCV saiki utawa kepungkur.

 [KOMPOSISI] (Spesifikasi 25 / 40sets / 50sets / khusus kabeh disetujoni)

Kaset / strip tes ngemot strip membran sing dilapisi karo kombinasi antigen HCV ing garis test, antibodi kelinci ing garis kontrol, lan pad pewarna sing ngemot emas koloid ditambah karo antigen HCV rekombin. Jumlah tes dicithak ing label.

Materi Kasedhiya

Kaset test / strip

Lebokake paket

Buffer

Bahan sing Dibutuhake Nanging Ora Disedhiyakake

Wadhah koleksi spesimen

Timer

Cara konvensional gagal ngisolasi virus ing budaya sel utawa nggambarake kanthi mikroskop elektron. Kloning genom virus bisa nggawe tes serologis sing nggunakake antigen rekombinan. Dibandhingake karo generasi pertama HCV EIA nggunakake antigen rekombinan tunggal, pirang-pirang antigen nggunakake protein rekombinan lan / utawa peptida sintetik ditambahake ing tes serologis anyar kanggo nyegah reaktivitas silang sing spesifik lan kanggo nambah sensitivitas tes antibodi HCV. Kaset / Strip HCV Rapid Test ndeteksi antibodi kena infeksi HCV ing Getih / Serum / Plasma. Tes nggunakake kombinasi partikel sing dilapisi protein A lan protein HCV rekombinan kanggo ndeteksi antibodi menyang HCV kanthi selektif. Protein HCV rekombinan sing digunakake ing tes dienkode dening gen kanggo protein struktural (nukleokapsid) lan non-struktural.

[PRINSIP]

Kaset / Strip HCV Rapid Test minangka immunoassay adhedhasar prinsip teknik antwich-sandwich dobel. Sajrone tes, spesimen Darah Utuh / Serum / Plasma migrasi munggah kanthi tumindak kapiler. Antibodi kanggo HCV yen ana ing spesimen kasebut bakal kaiket ing konjugat HCV. Komplek kekebalan banjur dijupuk ing membran dening antigen HCV rekombinan sing wis dilapisi, lan garis warna sing katon bakal katon ing wilayah garis uji sing nuduhake asil positif. Yen antibodi HCV ora ana utawa ana ing sangisore level sing bisa dideteksi, garis warna ora bakal wujud ing wilayah garis uji sing nuduhake asil negatif.

Kanggo ngontrol prosedural, garis warna bakal katon ing wilayah garis kontrol, nuduhake yen jumlah spesimen sing cocog wis ditambahake lan wicking membran wis kedadeyan.

310

(Gambar mung kanggo referensi, waca obyek material kasebut.) [Kanggo Kaset]

Copot kaset tes saka kanthong sing disegel.

Kanggo spesimen serum utawa plasma: Tahan dropper kanthi vertikal lan transfer 3 tetes serum utawa plasma (udakara 100μl) menyang spesimen (S) piranti tes, banjur wiwiti wektu. Deleng ilustrasi ing ngisor iki.

Kanggo spesimen getih sakabehane: Tahan dropper kanthi vertikal lan transfer 1 tetes getih kabeh (udakara 35μl) menyang sumur spesimen (S) piranti tes, banjur tambah 2 tetes buffer (udakara 70μl) lan wiwiti wektu. Deleng ilustrasi ing ngisor iki.

Ngenteni garis warna katon. Interpretake asil tes ing 15 menit. Aja maca asil sawise 20 menit.

[PARNGET lan prekara]

Kanggo diagnostik in vitro mung.

Kanggo profesional kesehatan lan profesional ing situs perawatan.

Aja digunakake sawise tanggal kedaluwarsa.

Waca kabeh informasi ing leaflet iki sadurunge nindakake tes.

Kaset / strip test kudu tetep ing kanthong sing ditutup nganti digunakake.

Kabeh spesimen kudu dianggep bisa uga mbebayani lan ditangani kanthi cara sing padha karo agen infeksi.

Kaset / strip test sing digunakake kudu dibuwang miturut peraturan federal, negara bagian lan lokal.

 [KAWAL KUALITAS]

Kontrol prosedur kalebu ing tes kasebut. Baris warna sing katon ing wilayah kontrol (C) dianggep minangka kontrol prosedur internal. Iki negesake volume spesimen sing cukup, wicking membran sing cukup lan teknik prosedural sing bener.

Standar kontrol ora diwenehake karo kit iki. Nanging, dianjurake supaya kontrol positif lan negatif diuji minangka praktik laboratorium sing apik kanggo konfirmasi prosedur tes lan kanggo verifikasi kinerja tes sing bener.

[LIMITASI]

Kaset / Strip HCV Rapid Test diwatesi kanggo nyedhiyakake deteksi kualitatif. Intensitas garis uji coba ora mesthi ana hubungane karo konsentrasi antibodi ing getih.

Asil sing dipikolehi saka tes iki ditujokake mung kanggo mbantu diagnosis. Saben dokter kudu menehi interpretasi asil bebarengan karo riwayat pasien, temuan fisik, lan prosedur diagnostik liyane.

Asil tes negatif nuduhake manawa antibodi kanggo HCV ora ana utawa ing level sing ora bisa dideteksi dening tes kasebut.

[KARAKTERISTIK PRESTASI]

Akurasi

Kesepakatan karo Tes Cepet HCV Komersial

Perbandingan sisih liyane ditindakake kanthi nggunakake Tes Cepet HCV lan tes cepet HCV sing kasedhiya kanthi komersial. 1035 spesimen klinis saka telung rumah sakit dievaluasi kanthi HCV Rapid Test lan kit komersial. Spesimen \ dicenthang karo RIBA kanggo negesake anane antibodi HCV ing spesimen kasebut. Asil ing ngisor iki dijaluk saka studi klinis iki:

  Tes Cepet HCV Komersial Total
Positif Negatif
TEKO HEO® Positif 314 0 314
Negatif 0 721 721
Total 314 721 1035

Kesepakatan ing antarane piranti loro kasebut yaiku 100% kanggo spesimen positif, lan 100% kanggo spesimen negatif. Panliten iki nuduhake manawa tes Cepet HCV padha karo piranti komersial.

Kesepakatan karo RIBA

300 spesimen klinis dievaluasi karo Tes Cepet HCV lan kit HCV RIBA. Asil ing ngisor iki dijaluk saka studi klinis iki:

  RIBA Total
Positif Negatif
TEKO HEO®

Positif

98 0 98

Negatif

2 200 202
Total 100 200 300

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita